Skip To The Main Content
menu-white
170917 Ruggå 4
For en utsikt det er fra Ruggå!

I forbindelse med markeringen av konsernets 100-års jubileum ønsket vi å engasjere kundene våre på ulike måter. Det ble både Stikk UT!-turer og omvisninger.

Det første arrangementet vi inviterte alle kundene våre til, var en Stikk UT!-tur til Taustua i Sula kommune. Dette er en fin familietur og den 23. mai stilte 150 små og store sprekinger opp, klar for en tur i strålende sol. Humøret var på topp hos samtlige.

Ved veien opp til Taustua stod representanter fra TAFJORD da vi kom. De delte ut quiz, vannflasker, sitteunderlag og sjokolade til alle som ville ha. Her var alt på stell.

Blide turgåere skinte om kapp med solen de vel tre kilometerne til topps, der de ble tatt godt imot. Etter litt hvile, mye koselig prat og TAFJORD-karameller var det på tide å ta fatt på nedturen for de som ikke valgte å gå videre.

Tur til Ruggå
Vi ønsket også å arrangere en Stikk UT!-tur i indre strøk, og valget falt på Ruggå den 17. september. Også her viste sol, blå himmel og TAFJORD seg å være en uslåelig kombinasjon.

Stort oppmøte skapte tilbøyeligheter til trafikkaos på Hauge, der turen startet. Det var likevel bare blide fjes og glade barn å se.

Turen til Ruggå går i lett terreng, så her kunne alle være med. Flere var det også som prøvde Ruggesteinen, som ligger på kanten mot Valldal. Ved å rugge på denne steinen kan en høre en karakteristisk «hjertelyd», og det var flere som prøvde. På denne nydelige dagen var det også fint å nyte utsikten mot Valldal. Det ble en flott dag for alle store og små som var med i turfølget denne dagen. Med TAFJORD-vann og energibar i sekken koste vi oss sammen både på vei mot målet og etter at vi nådde frem.

Omvisninger
Gjennom hele året gjennomførte vi flere jubileumskonkurranser i våre sosiale kanaler. Vi invitert også de som følger oss på Facebook til å melde sin interesse for omvisninger ved vår største kraftstasjon Tafjord 4 i Tafjord, og ved Energigjenvinningsanlegget på Grautneset.

Interessen for disse omvisningene overrasket oss og vi er imponerte over hvor langt mange reiste for å kunne bli med. På grunn av sikkerheten kunne vi ikke ta inn mer enn 20 personer pr omvisning. Med tre omvisninger i Tafjord 4 og tre i Energigjenvinningsanlegget, har totalt 120 personer fått delta på disse begivenhetene i jubileumsåret - og alle har vært strålende fornøyde.

Tilbakemeldingene viser at samtlige er svært imponerte over dimensjonen og hvor ryddig det er ved anleggene våre. For mange er også det å få ta på seg verneutstyr og bli med innover i fjellet en opplevelse i seg selv. Dette var en fornøyelse!

 
230517 1
Alt klart for Stikk UT!-tur til Taustua.
230517 3
Vel fremme på Taustua er det bare å nyte omgivelsene.
170917 Ruggå 2
Nydelig natur og fint å gå opp til Ruggå.
221117 omvisning 1
Fra kontrollrommet ved Energigjenvinningsanlegget.
221117 omvisning 3
Facebook-venner på besøk ved Energigjenvinningsanlegget.
011117 Tafjord 4 1
Etter endt omvisning ved Tafjord 4.
011117 Tafjord 4 4
På vei gjennom fjellet og ut av Tafjord 4.

Legg til min rapport

Skriv ut
footer2016
TAFJORD ÅRSRAPPORT 2017    +47 70 10 00 00   post@tafjord.no  tafjord.no