Skip To The Main Content
menu-white
220917 Innovasjonskonferanse
Full sal under innovasjonskonferansen på Øygardshamn.

Den 22. september 2017 var alle ansatte i konsernet invitert til en intern innovasjonskonferanse på Øygardshamn på Giske. Dette som en del av konsernets 100 års feiring.

Inspirerende foredragsholdere, innholdsrikt sosialt program og godt samvær blant kollegaer stod på programmet denne dagen. Det er ingen tvil om at denne konferansen ga mange gode innspill som vi vil ta med oss videre.

Det faglige programmet tok utgangspunkt i de utfordringene som ligger foran oss og var ment å inspirere og motivere oss alle til nytenkning. Foredragsholder Silvija Seres snakket om at fremtiden er her, men påpekte også at det ikke er for sent å melde seg på. Vi ser allerede enorme teknologiske fremskritt og utviklingen er eksponentiell. Her vil det bli store endringer fremover – og det vil skje enormt fort når ballen først har begynt å rulle.

Foredragsholder Ole Erik Almlid fra NHO, rettet vår oppmerksomhet mot fremtidens arbeidsliv og hvordan det gode samarbeidet mellom arbeidstaker og arbeidsgivere styrker landets konkurransekraft. Han sa at det stadig blir viktigere å gjøre arbeidsoppgaver raskere. Samtidig presiserte han at vi må spørre oss om vi fokuserer på de riktige arbeidsoppgavene; kan kundenes behov dekkes på helt nye måter ved hjelp av ny teknologi?

Under sitt foredrag fortalte divisjonssjef fiber i markedsselskapet, Ola Engvik, hva de hadde jobbet med i det siste i forhold til «Smarte hjem». Han fortalte at utviklingen går fort og at mye av den nye teknologien er spennende. Men – vi må være bevisst på hva det er kundene våre anser som verdifullt og dermed vil være villige til å betale for.

Som en avslutning på det faglige programmet hadde Pellegrino Riccardo et skråblikk på kommunikasjon og dens rolle for å få til godt samarbeid. Gjennom foredraget, der latteren satt løst blant tilhørerne, presiserte han at mennesker med ulik bakgrunn tenker og handler forskjellig. Han påpekte at forståelse og evne til å ta hensyn til dette, vil legge forholdene til rette for å fremme effektiv kommunikasjon, et godt arbeidsmiljø og bedre resultater. 

 
220917 Innovasjonskonferanse 4
Arrangører og foredragsholdere tar en pust i bakken.
220917 Innovasjonskonferanse 2
Foredragsholder Silvija Seres.
220917 Innovasjonskonferanse 6
Foredragsholder Pellegrino Riccardo.

Legg til min rapport

Skriv ut
footer2016
TAFJORD ÅRSRAPPORT 2017    +47 70 10 00 00   post@tafjord.no  tafjord.no