Skip To The Main Content
menu-white
300417 TAFJORD Cup 3

TAFJORD cup hadde i 2017 nærmere 2200 påmeldte spillere i alderen 6-12 år. Hele 230 lag var med og det ble spilt over 800 kamper på 14 baner på Blindheim Idrettspark.

TAFJORD er en stor og lokal samfunnsaktør som har et klart ansvar for å bidra til vekst og utvikling i det samfunnet vi er en del av. Hvert år bidrar vi blant annet med sponsormidler til frivillige lag og organisasjoner innen idrett og kultur. Vi har spesielt fokus på barn og unge, og vi er opptatt av at flest mulig skal få glede av de midlene vi gir.

Leder av sponsorgruppen i TAFJORD, Harald O. Nøstdahl, forteller at de aller fleste, om ikke alle, idrettslag i vår region er sponset av TAFJORD.

- Så også Blindheim Idrettslag, som er det største idrettslaget mellom Trondheim og Bergen – målt i antall aktive. Disse arrangerer hvert eneste år TAFJORD cup, til stor glede for alle fotballelskende barn, trenere og foreldre. Det er kjekt å få bidra!, sier han.

Denne fotballcupen er den største som arrangeres i regionen.  Cupen er delt i to og arrangeres over en helg i april og en helg i slutten av september.

- BIL har mange års erfaring med dette arrangementet, og vi ser at alle som er til stede, enten de spiller eller er med for å se, koser seg. Det er kjekt å registrere at BIL har som hovedfokus å gi barna så mye spilletid som mulig gjennom effektiv kampavvikling. I tillegg har barna tilgang til et rikt mangfold av aktiviteter mellom kampene. De trives og lagene kommer igjen år etter år. Jeg må bare si det: Det er en glede å være stolt sponsor av dette arrangementet, sier Nøstdahl.

Under cupen er arenaene profilert med TAFJORD flagg, banner og rollups.

- Parkeringsvaktene og vertene har i tillegg TAFJORD vester på seg. Vi deler ut en giveaway til alle som deltar og tar hånd om alt avfall under arrangementet. Så dette er et arrangement som både BIL, deltakerne og vi har stor glede av, sier sponsorsjefen.

290917 TAFJORD cup 1
290917 TAFJORD cup
290917 TAFJORD cup 3
300417 TAFJORD Cup 4

Legg til min rapport

Skriv ut
footer2016
TAFJORD ÅRSRAPPORT 2017    +47 70 10 00 00   post@tafjord.no  tafjord.no