Skip To The Main Content
menu-white

Året 2019 har vært et av det meste utfordrende årene vi i TAFJORD har hatt på lenge. Vi har gjennomført flere store prosjekter som har krevd mye av organisasjonen vår.

ERIK ESPESET
konsernsjef i TAFJORD

Erik Espeseth

I første halvår utførte vi en stor revisjon av den største kraftstasjonen vår Tafjord 4 og vannveiene tilknyttet dette anlegget. Prosjektet var svært omfattende. Samtidige aktiviteter på fem steder i anlegget krevde tett koordinering.

I den samme perioden flyttet vi alle fiberkundene våre over til ny innholdsleverandør. Dette var et meget utfordrende prosjekt for TAFJORD. Over 20.000 kunder skulle konverteres i løpet av to måneder, noe som krevde stor innsats av alle ansatte i markedsselskapet og deler av morselskapet. Vi møtte ekstra utfordringer underveis da softwaren i den nye TV-boksen ikke innfridde kundenes forventinger. Arbeidet med å korrigere og forbedre kundeopplevelsen for TV-kundene ble det jobbet intenst med også i andre halvår.

I siste periode av året gjennomførte vi en omfattende revisjon av den ene forbrenningsovnen på Energigjenvinningsanlegget. Samtidig startet vi for alvor på jobben med å sette bærekraft på dagsorden i hele organisasjonen. Dette for å øke engasjementet i forhold til hvordan konsernet kan bli enda mer bærekraftig, øke innsatsen for klima og miljø i regionen, og målrette bidraget til FN’s bærekraftsmål. Vi ønsker også å bidra aktivt til den store satsingen innen bærekraft hos vår største eier, Ålesund kommune.

Konsernets viktigste forretningsområde er produksjon, salg og distribusjon av fornybar energi. Dette er vårt DNA, noe vi ønsker å løfte internt og samtidig være bevisste på i vår kommunikasjon med omgivelsene.

Til tross for de utfordringene vi visste ville komme i 2019, og de som kom mer brått på, har vi oppnådd et godt økonomisk resultat for våre eiere. Dette har vi nå greid flere år på rad, takket være en sterk organisasjon og dyktige medarbeidere i hele konsernet.


Legg til min rapport

Skriv ut
footer2016
TAFJORD ÅRSRAPPORT 2019    +47 70 10 00 00   post@tafjord.no  tafjord.no