Skip To The Main Content
Vellykket IT-konferanse 1

180 deltakere besøkte årets IT-konferanse som ble arrangert på Øygardshallen på Giske den 15. september 2016. De gode tilbakemeldingene tyder på at dette kan bli en årlig begivenhet med TAFJORD og TUSSA som arrangør.

Tema for årets konferanse var innovasjon og ny teknologi. Foredragsholderne stilte også spørsmål ved om vi faktisk griper de mulighetene ny teknologi gir oss.

Adm. dir. i Tafjord Marked, Gunnar Hareide, ledet forsamlingen gjennom dagen, og flinke og engasjerte foredragsholdere holdt stemningen oppe. Her var det høy standard både på det faglig og underholdningen.

En engasjert Frederic Hauge fra Bellona fortalte om fremtiden, klimaendringer og batterirevolusjon, mens Stig Alstedt fra HPE snakket om ideøkonomi. Google var representert ved Oddgeir Garnes. Han fortalte om innovasjon i en digital hverdag og ga deltakerne et innblikk i det innovative miljøet i selskapet og deres innovasjonsprinsipper. Alltid engasjerende Pellegrino Riccardi skapte både latter og entusiasme i salen da han avrundet den faglige delen av konferansen med sitt foredrag om hvordan vi kan skape La Dolce Vita på arbeidsplassen.

Det var også flere spennende utstillere til stede under IT-konferansen på Giske. Spesielt populære blant deltakerne var Tesla med sin Model X.

En svært vellykket konferanse ble avsluttet med et bedre måltid og god underholdning. Dette kombinert med konkurranser med flotte premier, var en fin avrunding på en tankevekkende og lærerik dag.

Vellykket IT-konferanse 3
Vellykket IT-konferanse
Vellykket IT-konferanse 4
Vellykket IT-konferanse 6

Legg til min rapport

Skriv ut
footer2016
TAFJORD ÅRSRAPPORT 2016    +47 70 10 00 00   post@tafjord.no  tafjord.no