Skip To The Main Content
Snø

Nærmere 500 personer koste seg sammen i finværet på Fjellsetra lørdag 14. mars. Der var det skidag, med TAFJORD som vertskap.

Forholdene kunne ikke ha vært bedre for tidenes første TAFJORD skidag. Bakkene var duket med hvit snø og solen skinte fra skyfri himmel. Når alle barna i tillegg fikk utdelt gratis heiskort fra arrangøren, skulle en ikke tro at stemningen kunne bli bedre. Men det ble den.

Vaffelpressen gikk i høygir hele dagen og markedsselskapets medarbeidere hadde sin fulle hyre med å holde orden på køen med vaffelsultne skiløpere. I barnetrekket ble det arrangert barneskirenn og selvsagt vanket det både diplom, gullmedaljer og matbokser som premie til alle de unge håpefulle som deltok.

Konsernets styreleder, Bjørn Tømmerdal, måtte også trå til. Han fikk jobben som speaker under parallellslalåm som ble arrangert for de største barna. Med stor entusiasme ledet han både deltakerne og publikum gjennom en spennende runde. Også her vanket det premier til alle som deltok.

En nydelig dag med mange smil og kjekke opplevelser frister til gjentagelse. TAFJORD vil helt sikkert også invitere til skidag i 2016. Så gjenstår det å se om også neste års skidag blir fulltegnet i løpet av et døgn.
 
Sol snø Tafjord
Sol snø TAFJORD ski
Gjennom 2015 inviterte vi kunder med på mange forskjellige arrangement, med stor suksess. Til førpremieren på filmen Bølgen var det hele 5000 kunder som meldte sin interesse. Da ble vi nødt til å trekke hvem som fikk komme. Vi inviterte også til tivoli for de minste under Sommerfesten og flere i Giske kommune har fått besøk av Sirkus Tafjord og vår popup-kino. Kreftsyke barn har vært med oss på fotballkamp på Color Line Stadion og vi har vært til stede på svært mange cuper og arrangementer. Det har vært en fornøyelse!

Legg til min rapport

Skriv ut
footer
TAFJORD ÅRSRAPPORT 2015    +47 70 10 00 00   post@tafjord.no  tafjord.no